Nyt myös Instagramissa!

Blogillani on nyt myös Instagram-tili; @parisanaaoluesta. Sen lisäksi että blogipostauksistani tulee sinne hyvin tiivistetty versio, päivitän myös muita kuvia ja ajankohtaisia asioita joista ei jaksa kokonaista blogipostausta tehdä. Monta kertaa blogipostaus on jäänyt vain luonnoksen asteelle koska uuden postauksen tekeminen on kuitenkin aina oma työläs juttunsa.

Olkoon tämä myös lähtölaukaus uudistukselle, Pari sanaa oluesta ver. 2.0. Viimeiset pari vuotta tätä blogia on päivitetty harvakseltaan, ja nyt tarkoitus on aktivoitua uudelleen. Uusiin oluihin on toki tullut tutustuttua myös tässä välillä, mutta jatkossa niistä tulee myös kirjoiteltua enemmän, ja tarkoitus on myös parantaa kuvien laatua joka on vaihdellut paljon blogin alusta asti. Yksi vaihtoehto oli aloittaa kokonaan puhtaalta pöydältä ja aloittaa koko blogihomma alusta, mutta toisaalta tiettyihin asioihin on tullut totuttua ja periaatteessa blogin nimi, ulkoasu, logo, ja kaikki muukin tässä ympärillä tuntuu edelleen toimivalta, ja sisältöhän se kuitenkin tärkeintä. Olkoot vanhat postaukset myös tuolla ”arkistona” jos joku haluaa lukea esim. jo valikoimista poistuneista oluista jotain.

Tästä on hyvä jatkaa kohti kesää. Cheers!

– Pasi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.