Marsalkka Lemon Ice

Marsalkka Lemon Ice on luontaisella sitruuna-aromilla maustettu vaalea lager. Sitruunaisia makuja ja tuoksuja löytyy monista humalalajikkeista, joten sitruuna-aromin käyttäminen sinänsä on luontevaa kun puhutaan oluen maustamisesta. Joitain oluita on myös tapana nauttia sitruuna- tai limeviipaleen kera.

marsalkka lemon ice

Marsalkka Lemon Icen väri on kullan-, ja hieman oranssinkeltainen pienellä vaahdolla mikä laskeutuu nopeasti. Tuoksu on tietenkin sitruunainen, hieman maltainen ja tunkkainen. Maku alkaa raikkaalla sitruunaisuudella, mutta muuttuu katkerammaksi ja tunkkaisemmaksi eikä raikkaus riitä loppuun asti. Jälkimakua ei kauaa kerkeä maistella, suuhun jää vain vetinen tuntuma ja sitruuna-aromin häivähdys, vähän kuin olisi sitruunamehulla maustettua vettä juonut. Kyllähän tämän nyt joi näin helteisenä kesäpäivänä, mutta makuelämyksiä ei ole tarjolla eikä sitruuna-aromin lisääminen toiminut niin raikastavana elementtinä kuin olisin toivonut.

 

Pisteet 22 / 50

Tyylitähdet Star-16Star-16

Saatavuus: Ruokakaupat.

Kevyt ja sitruunainen lager, joka menettelee kesäisenä janojuomana.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.