BrewDog Nanny State

Kun BrewDogia ostaa, niin voi olla varma että kyseessä on reilulla kädellä humaloitu keitos. Poikkeusta ei tee edes panimon alkoholiton olut. Vahva humalointi vaatii täyteläisyyttä ja makeaa mallasta tasapainoisen maun saavuttamiseksi, ja nämä ominaisuudet yleensä juuri puuttuvat alkoholittomista oluista. Mielenkiintoista olikin nähdä miten BrewDog on onnistunut tällaisessa yhtälössä.

nanny

Nanny Staten ulkonäkö yllättää; väri on tumman kuparinen ja vaahtokin pysyy jonkin aikaa pinnalla. Tuoksu on hyvin voimakkaan hedelmäinen, greippinen ja sitruunainen, eli humalan määrässä ei todellakaan ole säästelty. Maku jatkaa samaa linjaa, oikeastaan tästä on vaikea maistaa muuta kuin humalan hedelmäiset aromit. Raikkautta kaipaisi kuitenkin lisää. Suutuntuma on hyvin kevyt, melkein vetinen. Jälkimaku on voimakkaan katkera eikä tasapainoisesta makuelämyksestä ole tietoakaan.

 

Pisteet 25 / 50

Tyylitähdet ? (tämän kai pitäisi olla oma oluttyylinsä)

Saatavuus: Laajan olutvalikoiman ruokakaupat.

Alkoholiton humalapommi lunastaa sen mitä tällaiselta oluelta voi nyt edes periaatteessa odottaa. Ei toimi ruokajuomana, hankala edes keksiä sellaista ruokaa jonka kanssa tämän parittaisi. Lisäpisteitä kuitenkin tulee miellyttävästä ja monipuolisesta hedelmäisyydestä joka on voimakkaasti esillä varsinkin tuoksussa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.