Pyynikin Kauppa IPA

Vahvasti humaloidut oluet pysyvät sitkeästi olutmaailmassa pinnalla ja suomalaisetkin panimot tuovat markkinoille ipoja ja apoja jatkuvasti. Pyynikin osuvasti nimetty Kauppa IPA sisältää alkoholia 4,7 %, joten sitä saa ostettua ruokakaupoista. Tyyliltään tämä menee session IPA -kategoriaan, ja oletuksena on että jotain Lutakko IPAn tapaista on luvassa.

kauppaipa

Väri on tumman samean keltainen ja kenties runsaasta hiivasta johtuen hieman harmahtava. Ainakaan ihan kaikkea sakkaa ei kannata pullosta lasiin kaataa. Tuoksu on mukavan hedelmäinen, mutta hieman tunkkainen. Maku taas on kevyen hedelmäinen, erityisesti greippinen, melko tasapainoinen ja helposti juotava. Sen suurempia yllätyksiä olut ei tarjoa, mutta on kuitenkin kohtuullisen hyvä ruokakaupasta saatava olut.

 

Pisteet 32 / 50

Tyylitähdet Star-16Star-16Star-16

Saatavuus: Laajan valikoiman ruokakaupat, mahdollisesti myös jotkut ravintolat.

Kevyt kesäipa Pyynikiltä.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.