SOPP Tampere 2014

sopp2014

 

Suuret oluet pienet panimot alkoi eilen Tampereen keskustorilla. Tapahtumassa on tarjolla mm. Koskipanimon (Plevna), Hiiden, Beer Hunter’sin, Ruosniemen, Pyynikin ja Rekolan oluita. Tarkemmat juomalistat löytyy Jaskan Kaljojen blogista. Mainitaan nyt erikseen maistamani Beer Hunter’sin Mufloni Simcoe Saison, joka on erinomainen kesäjuoma.

Pari sanaa lyhyesti itse tapahtumasta; pääsymaksu on 10 euroa klo 18 jälkeen, muutoin ilmainen sisäänpääsy. Paikan päältä saa tyhjän tuopin kolmen euron hintaan jonka saa pitää itsellään tai jos sen palauttaa, saa takaisin kaksi euroa. Nurkkauksessa on lasinpesupiste jossa voi lasinsa pestä ja huuhdella omatoimisesti.

Hanaoluita saa 0,2 ja 0,4 dl annoksina, hinnat ovat noin 3 e ja 6 e pienellä vaihtelulla. Myös pulloja myydään joiden hinnat vaihtelevat. Käteistä kannattaa olla mukana. Panimoilla oli melko hyvät valikoimat oluitaan tarjolla ja mukana oli myös uutuuksia joista osa on ensimmäistä kertaa myynnissä.

Pöytiä oli runsaasti ja istumapaikka löytyi helposti ainakin torstaina. Tapahtuma-alue on kuitenkin verrattain pieni, joten viikonloppuna voi olla ruuhkaa. Tarjolla oli myös jotain purtavaa, esim. hampurilaisia, mutta tapahtuman pääpaino selkeästi on juomilla, ei ruoalla.

Aika hyvät fiilikset jäi tapahtumasta ja kelitkin suosivat. SOPP on auki vielä tänään ja huomenna, joten vielä kerkeää mukaan Tampereen parhaaseen oluttapahtumaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.