Grafenwalder Shandy

Grafenwalderin Shandy on aikasemmin ollut myynnissä nimellä Grafenwalder Radler. Tämä on yksi harvoja Suomessa myytäviä radlereita, ja myynnissä vain Lidlissä kesäisin. Aiemmin arvostelemastani Foster’sin Radlerista tämä eroaa siten, että tässä oikeasti jo maistuu olut. Ei kovin hyvä sellainen, mutta maistuu kuitenkin.

grafenwaldershandy

Grafenwalder Shandy on tehty sekoittamalla puolet olutta ja limonadia. Ja täsmälleen siltä se myös maistuu. Epäilen että oluena on käytetty saksalaistyylistä 5 % vahvuista pilsneriä ja limonadina jotain Spriten tyyppistä. Väri on hailakan keltainen, vaahtoa muodostuu vähän mutta se katoaa nopeasti. Hyvin miedossa tuoksussa tulee esiin maltaisuutta ja sitruunaa. Makeassa maussa sitruuna tulee jo voimakkaammin esiin, mallas maistuu vähän taustalla ja lopussa on jopa yllättäen hieman humalan tuomaa katkeruutta mukana. Jälkimaku on karkea, tunkkainen ja epämiellyttävä.

 

Pisteet 15 / 50

Tyylitähdet ?

Saatavuus: Lidl.

Foster’sin radlereihin verrattuna tämä jo maistuu oluelta, mutta tässä tapauksessa se ei ole hyvä asia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.