Foster´s Radler with Grapefruit

Radlerit eivät ole Suomessa kovin yleisiä, Lidlillä on ollut niitä satunnaisesti myynnissä ja viime kesänä Foster’s toi markkinoille oman Radlerinsa mainoskampanjan saattelemana. Tänä kesänä Foster’s toi markkinoille greippiradlerin tavallisen radlerinsa rinnalle.

Radler ei sinänsä ole oluttyyli, vaan se on vaaleaa lageria sekoitettuna sitruunalimuun, yleensä suhteessa puolet ja puolet. Tästä syystä alkoholipitoisuuskin on alhainen, tässä tapauksessa 2,0 %. Radleria voi  tehdä helposti itsekin. Radleria on hankala arvostella oluena tai vertailla muihin oluisiin. Se voidaan luokitella vähäalkoholiseksi olueksi tai hedelmäolueksi (jotka eivät nekään mielestäni ole omia oluttyylejään).

radler

Väri on samea ja kellertävän harmaa, vaahtoa löytyy vain vähän. Greippilimulle tämä maistuu. Maussa ja tuoksussa voi havaita pientä maltaisuutta, mutta humalointia tai katkeruutta ei oikeastaan ole. Tämä on makeaa, mutta ei kuitenkaan ihan yhtä makeaa kuin useimmat kaupan limonadit. Lisäksi greipin kirpeys tasapainottaa makeutta.

 

Pisteet 19 / 50

Tyylitähdet ? (en tiedä mihin tätä pitäisi vertailla)

Saatavuus: isot ruokakaupat.

Jos pitää oluen ja limun sekoituksesta, niin tämä on luultavasti parasta mitä kaupasta saa. Vaikka Radler ei juuri oluelta maistukaan, niin ei tämä silti ole huonoin olut mitä kaupoista löytyy.

One thought on “Foster´s Radler with Grapefruit

  1. Mainitaan vielä että jos tätä vertailisi limuihin, niin kyllä tämä useimmat kaupan limonadit peittoaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.