VR yllätti Urquellilla

Urq

Vaikka matkustankin säännöllisen epäsäännöllisesti junalla, niin ravintolavaunuissa ei tule käytyä oikeastaan koskaan. Nälkä kuitenkin iski tällä kertaa ja jotain juomistakin piti kylkeen saada. Onneksi kysyin myyjältä olutvalikoimaa, koska en huomannut että olutlistaa olisi ollut missään näkyvillä. Yllätyksekseni valikoimasta löytyi Pilsner Urquell, ja hintakin oli (Suomen mittakaavassa varsin maltillinen) 6 euroa. Lasisia tuoppeja ei ilmeisesti rikkoutumisvaaran takia ollut saatavilla, joten tyytyminen oli muovituoppiin.

Ymmärrettävästi ravintolavaunun tiloihin ei kovin laajaa juomavalikoimaa mahdu, mutta mukava nähdä että mukaan on päässyt ainakin yksi oikeasti hyvä olut. Kiitos VR! Ehkä ravintolavaunussa tulee käytyä toistekin.

2 thoughts on “VR yllätti Urquellilla

    • Niinpä. VR ilmoitti lisäksi juuri että ennakkolippujen hintoja lasketaan. Jos sitä lähtisi vaikka kesälomajunamatkalle, ihaillen vaihtuvaa suomalaista maisemaa Urquellin ääressä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.