Coisbo Queens Desire

coisbo

Alkossa kevään uutuusvehnä Coisbo Queens Desire ylittää ”maagisen” 4,7 % alkoholirajan vain 0,1 %-yksiköllä. Muutamia poikkeuksia lukuunottamatta Suomen markkinoilla olevat vehnäoluet ovat suomalaisia tai saksalaisia, joten sinänsä mukava nähdä välillä tanskalainenkin vehnäolut. Ikävä kyllä maku jää kauaksi jälkeen saksalaisista, ja itseasiassa suomalaisistakin vehnäoluista.

Olut vaahtoaa runsaasti ja on samean keltainen. Vaikka tuoksu onkin raikkaan hedelmäinen, siinä on jokin pistävä epäpuhtaus mukana. Maku on epätasapainossa; alussa mukava hedelmäisyys vaihtuu pahvisuuteen ja sen jälkeen tulevaan kuivaan katkeruuteen joka korostaa epämiellyttävää jälkimakua. Maku ei ole raikas, vaan enemmänkin tunkkainen.

 

Pisteet 23 / 50

Tyylitähdet Star-16

Saatavuus: Alko.

Epätasapainoinen olut. En suosittele.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.